Foci

2015.04.06. 14:44

DPASE: sikerrel debütált a tréner

Dunaújváros - Győzelemmel debütált a Dunaújváros PASE labdarúgó-csapatának kispadján Artner Tamás. Az újvárosiak a Nyíregyházát verték 3-0-ra az OTP Bank Liga 22. fordulójában.

Bobory Balázs

Dunaújváros PASE-Nyíregyháza 3-0 (1 -0)

Dunaújváros, 879 néző. Vezette: Erdős József (Albert István, Király Krisztián)

Dunaújváros PASE: Nagy Gergely - Villám Balázs, Hidvégi Sándor (Riberio Thiago a 88. percben), Farkas Viktor, Csehi Tamás, Eppel Márton, Vaskó Tamás, Petneházi Márk (Lázár Zsolt a 77. percben), Orosz Márk (Jakab Dávid a 83. percben), Nikházi Márk, Szekeres Adrián. Vezetőedző: Artner Tamás

Nyíregyháza: Balogh János Igor Zofcak, Zoran Kostic, Szokol Zsolt (L Imam Seydi a 46. percben), Mihael Kovacevic, Deniss Ivanonvs, Predrag Bosnjak, Arziani Zurabi, Pekár László (Dato Dartsimelia a 69. percben), Juraj Halenar, Rezes László (Törtei Tamás a 75. percben). Vezetőedző: Mátyus János.

A dunaújvárosiak jól, célratörően futballoztak, a gólokat Nikházi (2) és Eppel szerezte.

- Az eddigiekhez képest változtattunk a taktikán, hiszen gólra törően, de mégis biztonságosan játszottunk. Úgy kellett felépíteni a csapatot, hogy úgy tudjunk támadni, hogy a masszív védekezés megmaradjon. Ezt gyakoroltuk az elmúlt héten.. A sikerhez tiszta fej és önbizalom kellett mindenkitől. Csak a győzelem volt elfogadható eredmény. A csapat hozta a kötelezőt, így továbbra is versenyben maradhatunk a bajnokságban értékelt az új vezetőedző, Artner Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!