A baj csőstül jön

2022.12.11. 18:30

Negatív spirálba került Manuel Neuer

Móga Richárd

Manuel Neuer német kapus a katari labdarúgó-világbajnokság E csoportjában játszott Costa Rica-Németország mérkõzés végén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 1-jén. Németország 4-2-re gyõzött, de nem jutott tovább.

Fotó: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Negatív spirálba került a német válogatott kapus, Manuel Neuer, ugyanis azután, hogy Németország kiesett a katari-tornáról, elment síelni, ahol eltörte a lábát.

Az esetet is hallva, talán nem is olyan meglepő, de általában tiltják a focistáknak, hogy aktív pályafutásuk során síeljenek, ugyanis igen balesetveszélyes sportágról van szó. Neuer a közösségi oldalán azt írta, hogy síelés közben eltört a lába, és már meg is operálták, de az már most biztos, hogy a szezonban már nem léphet pályára.

A német válogatott csak a harmadik lett a világbajnoki csoportjában Japán és Spanyolország mögött, így zsinórban második alkalommal nem jutott tovább a csoportjából.

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:    

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022    

Tippeljen ön is:    

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!