Katar 2022 - szavazás

2022.11.18. 13:21

Ki nyeri a katari 2022-es labdarúgó-világbajnokságot? - Szavazzon!

A futball kedvelők szeme Katarra irányul, hiszen itt rendezik a 2022-es foci vb-t. Ilyenkor mindenki találgat, hogy ki lesz a legjobb, melyik ország csapata foghatja majd a legendás kupát, kié lesz a dicsőség. Szavazást indítottunk olvasóink részére, pusztán a játék kedvéért. Itt mindenki szavazhat és folyamatosan követheti a szavazás eredményét. A kiesések után meg tudják erősíteni a korábbi szavazásukat, vagy esetleg más csapatra voksolhatnak. Ki nyeri a katari 2022-es labdarúgó-világbajnokságot? - Szavazzon!

duol.hu

Ki nyeri a katari 2022-es labdarúgó-világbajnokságot? Most ön is szavazhat.

Válassza ki a melyik országra kíván szavazni! Az országnévhez és zászlóhoz tartozó körre kattintva kijelölte szavazatát, majd gördítsen a zászlók/országnevek alatti küldés gombra és küldje el szavazatát! Ezután a következő felugró ablakban a Lásd a korábbi válaszokat! linkre kattintva megláthatják, hogy az eddig leadott szavazatok alapján hogyan áll a szavazás. A kördiagramban különböző színek jelölik az országokat, és a kördiagram adott cikkelyére kattintva megtudhatják azt, hogy hány szavazatot kapott az adott ország.

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!