A hollandok arcában ünnepeltek az argentinok

2022.12.10. 11:41

Finoman szólva sem volt indulatmentes a Hollandia-Argentína mérkőzés

Mint ismeretes drámai büntetőpárbajt követően Argentína jutott a legjobb négy közé a katari világbajnokságon. Lautaro Martínez mindent eldöntő tizenegyese után az argentinok a holland játékosoknak mutogatva rohantak ünnepelni, ami igencsak nagy felháborodást keltett. A dél-amerikaiak hátvédje, Nicolás Otamendi a sajtótájékoztatón adott magyarázatot tettükre.

nso.hu

Fotó: Getty Images

Péntek este járta körbe az internetet az a fotó, amelyen az látható, hogy az argentin játékosok Lautaro Martínez büntetője után úgy rohantak ünnepelni, hogy közben mutogattak a hollandoknak.

Nicolás Otamendi úgy próbálta hergelni a narancsmezeseket, hogy a kezeit a füleihez tette. A középhátvéd a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy a holland játékosok tiszteletlensége vezetett a gúnyolódáshoz.

„Mindig volt valaki közülük, aki odament és mondott valamit annak a játékosunknak, aki épp lőtte volna a büntetőjét.“

Otamendi állítsa nem volt valótlan, az alábbi videón például az látható, hogy négy holland játékos is megkörnyékezi az utolsó tizenegyeshez igyekvő Lautro Martínezt. 

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:    

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022    

Tippeljen ön is:    

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon    


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!