MCS LoL döntő MVP

2020.12.21. 14:00

Megyék Csatája LoL – Három Akali, három győzelem, Kubu lett a finálé MVP-je

Az elmúlt szezonokban a nemzetközi mezőnyben bizonyított, ezúttal a Megyék Csatáján villogott Kubu.

Egyetlen párharcot sem veszített el a fináléig a Budapesti Griffek ötöse a Megyék Csatája League of Legends tornáján, de minden sorozat megszakad egyszer. A legkiélezettebb pillanatokban a Nógrádi Tollas Vitézek jobban koncentráltak, az első vereség kijózanító pofonként felébresztette őket, hogy utána zsinórban három győzelemmel elhódítsák a bajnoki címet.

Megyék Csatája LoL döntő MVP – Tóth „Kubu” Viktor

Több alkalommal is előfordult, hogy Túróstészta Kubu körül játszott, ami végül nem vált be, mert a többi ösvényen edru és Frenna túl nagy hátrányba került. A döntőben hagyták Kubut Akalival szólózni, ami tökéletes taktikának bizonyult. A 22 éves topos dominálta wAZIER ellen a lane-jét, a csapatharcokban ő volt az, aki többször remek kombókkal befejezte a fejvesztve menekülő Griffeket. A statisztikái bár nem voltak annyira kiemelkedőek a Tollas Vitézek csapatából, egyértelműen ő volt az, aki minden győztes meccsen magabiztosan hozta a kötelező killeket. Mivel elkapni nem tudták, ezért szabadon hagyták farmolni, ami végzetes döntésnek bizonyult. Számos szólógyilkosság került Kubu neve mellé, akinek Akalijára még sokáig emlékezni fognak azok, akik követték a Megyék Csatája utolsó összecsapását.

A Megyék Csatája küzdelmei véget értek, azonban a Megyék Csatája oldalán folyamatosan frissülő tartalmak várnak még titeket a következő napokban is!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!