Dunaújváros

2015.09.30. 16:05

Szurkolós gólyaavató a Széchenyiben

Dunaújváros – Szerda délután avatták fel a széchenyis kilencedikes diákokat egy jóhangulatú, izgalmas délutánon.

Munkácsi Réka

Fejes Csaba és Dudás Eszter a liszt fújos feladat közben nagyon lisztesek lettek, de megszerezték csapatuknak a kellő pontot. Fotó: Zsedrovits Enikő

A Széchenyi István Gimnáziumban idén is négy kilencedikes osztály van. Ez összesen 100-120 diákot jelent. Őket avatták fel szerda délután a 10. E osztály tanulói, akik tavaly nyerték meg az avatást. A négy osztálynak volt feladata bőven, már az avató előtt is. Úgy kellett a diákoknak iskolába érkezni, hogy nem vihették táskába a könyveiket, hanem kreatívan megoldva, volt aki párnahuzatban szállította eszközeit. Sütit kellett sütniük és gólyatáncot betanulniuk, valamint pöttyös, kockás, rózsaszín és csíkos ruhában kellett megjelenniük. Nagyon vicces és élvezetes feladatokkal készült nekik a felsőbb éves osztály, volt olajoskézzel lufidobálás, lisztből kellett ping pong labdát kifújni mézes arccal és lufit kellett durrantaniuk egymás fenekén és hasán. Jövőre az rendezi, aki idén megnyeri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!