Dunaújváros

2014.07.28. 17:45

A héten is kupakolunk tovább!

Dunaújváros - A hagyományos módon és új formában is folytatódik a kupakgyűjtési jótékonysági akció a héten.

Pekarek János

Folytatódik a héten is a jótékony célú műanyagkupak gyűjtési akció!

Ahogyan már beszámoltunk róla, egy budapesti, nyolcéves, epilepsziás rohamoktól szenvedő kislány, Szikszai Szintia javára: bécsi őssejt-beültetési műtétjének árára gyűjtik a kupakokat a városban és a környező falvakban.

A városi gyűjtést Ködmön Anita szervezi, aki a múlt csütörtökön délelőtt több tucat nagy szemeteszsáknyi kupakot kapott a jószívű városlakóktól.

A gyűjtés ebben a formában ezen a héten ugyancsak csütörtökön folytatódik: Ködmön Anita aznap délelőtt kilenc és tizenegy óra között ismét várja a kupakadományozókat az Interspar áruház parkolójában.

Azonban az adományozás formái bővülnek! Ahogyan a gyűjtés városi szervezője elmondta: Szintike édesanyja az interneten egy árverési oldalt is nyitott, ahol a különböző, meghirdetett tárgyakra licitálni is lehet.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DPASE futballegyüttesével együtt egy dedikált focilabdát ajánl fel erre az internetes árverésre.

Az akcióhoz csatlakozást ígért a városi női kézilabda együttes is.

Úgyhogy: akinek van kedve vásárolni valamit úgy, hogy a vételárral a beteg kisleányt támogatja, netán olyan tárgyat tud felkínálni, amelyre várhatóan nagy lesz a kereslet és a licitálási kedv, annak érdemes ellátogatnia a legnagyobb internetes közösségi oldalra.

Aki ezt nem teheti, az a hagyományos módon támogathatja a gyűjtést: nem dobja ki a műanyagkupakokat, hanem elviszi a gyűjtőpontra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!