Dunaújváros

2013.01.28. 13:40

Rendvédelmi nap Dunaújvárosban

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet rendvédelmi napot tart február 1-jén Dunaújvárosban, a Béke körút 2. szám alatt lévő InterSpar áruházban. Az esemény 12 órakor kezdődik és 19 óráig tart az üzlettérben.

duol.hu

A rendezvényen lehetőség lesz KRESZ totó kitöltésre is, mely során ajándéktárgyakat lehet nyerni gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Rövid, baleset-, és bűnmegelőzéssel kapcsolatos filmek kerülnek vetítésre, melyekkel kapcsolatban kérdéseket is tehetnek fel a látogatók Továbbá az aktuális jogszabályváltozásokkal kapcsolatban is tájékozódhatnak az érdeklődők. A helyszínen megtekinthető lesz a rendőrség egyik új szolgálati terepjárója, amit a hetekben rendszeresítettek.

A büntetés-végrehajtási intézet dolgozói bemutatják felszereléseiket, fegyvereiket, melyeket testközelből tekinthetnek meg az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!