Dunaújváros

2012.06.02. 05:07

Primász Ági a búcsúmeccsén is nyerni akar

Dunaújváros - Egykori játékostársak, régi vízilabdások is medencébe szállnak ma, Primász Ágnes búcsúztatóján.

Gallai Péter

Vidám és minden bizonnyal könnyes percekből sem lesz hiány ma 16 órától a Fabó Éva sportuszodában, ahol a DF-Mex Motors sokszoros válogatott kitűnősége, az Európa-bajnoki mellett számtalan   cím és érem birtokosa, Primász Ágnes búcsúgáláját rendezik. Az utánpótlás csapatok után a felnőtt női és férfi csapat mérkőzik, majd következik a gála, az öregfiúk és lányok között.

- Így lehet egyik pillanatról a másikra az öreglányok közé kerülni, de hát ez van.  Mivel kedden államvizsgázok, ezért még nem volt időm  izgulni a mai nap miatt, ami szombat délelőttől viszont  megváltozik. Mivel elég érzékeny lelkű vagyok, biztosan lesznek meghatódott pillanataim, na meg persze sok vidámság. Örülök neki, hogy sok olyan, egykori csapattársam is  itt lesz, akikkel már régen találkoztam. Abszolút a szórakozásé lesz a főszerep a fiúk ellen, ahol csak mi nyerhetünk. Ugyanis mint minden meccsre, az utolsóra is így készülök - mondta Ági.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!