DH egypercese

2018.02.05. 06:45

Szőrmentén ezzel

Bár én magam mentesítettem magamat ettől a procedúrától, de legtöbb férfitársam reggele borotvapamaccsal, éles pengékkel és arcszesszel indul.

Balla Tibor

A férfiléthez az élet sok területén hozzátartozik a borotvált arc is. Ezt a műveletsort még a hozzám hasonló szőrbarátok sem kerülhetik el teljes egészében, hiszen egy szakállnak is legalább valamelyest ápoltnak kell lennie. Állítólag jót tesz a bőrnek, ha még az apró kis pihéket is eltávolítják róla és a hiedelmekkel ellentétben a borotválás nem erősíti vagy sötétíti a szőrzetet – állítják a szakértők.

Ahogyan sok más területen is, főlehajtva be kell vallanunk, ebben is a hölgyeknek van a nehezebb dolguk, a testük nagy részét karban kell tartaniuk szőrszakilag. Egy új őrület arra biztatja őket, hogy már ne csak a végtagokat és az intim területeket szőrmentesítsék a hölgyek, hanem ugyanúgy mint a férfiak, az arcukat is. A finom puha, szőrmentes arcot állítólag jobban lehet sminkelni és a krémeket is jobban el lehet dolgozni.

Már csak attól félek, visszafelé is hatni fog a dolog. Hátborzongató rémkép, ahogyan borotválom a vádlim.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!