A DH egypercese

2014.11.05. 16:10

Győztes harminchárom

Már nem Csányi Sándor a leggazdagabb magyar, legalábbis a Forbes magazin listája szerint, amely először jelentkezett magyarországi listájával.

Várkonyi Zsolt

Az OTP Bank vezérét már megelőzte Gattyán György, aki erotikus internetes oldalakkal alapozta meg a vagyonát, amelyet 174,3 milliárd forintra becsült a magazin. Csányi 159,5 milliárd forintjával a második helyre szorult, a harmadik Demján Sándornak pedig 146,3 milliárdja van a magazin számításai szerint. Először került a leggazdagabb milliárdosok listájára Simicska Lajos, aki a beszámoló szerint a 16. helyen végzett 45,3 milliárd forintjával. Szintén először szerepel a milliárdosok között Nyerges Zsolt is, akinek 16,8 milliárdos vagyona a 31.helyre „elegendő".

A Forbes listájára 14 milliárd forinttal lehetett felkerülni, ugyanis csak a leggazdagabb 33 vállalkozót válogatták ki a szerkesztők.

Egy történet jut eszembe erről, amikor a főnök és a beosztott is elégedett a fizetésével. Csak épp mindkettőjük a másikéval. Mi sem tehetünk másképp, örüljünk(?) annak ami van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!