Daruszentmiklós

2014.11.19. 15:15

Ludas mulatság Daruszentmiklóson

Daruszentmiklóson a Szederinda Óvodában a hét végén tizennegyedszer rendezték meg a Márton-napi bált.

Rankasz Brigitta

Mint minden alkalommal, úgy most is összefogott a kis település lakossága, a számos helyi civil szervezet, a szülők, a képviselők, s a falu boltosai, és mindannyian tettek azért, hogy a jótékonysági bál minél nagyobb bevételt hozzon, és a lehető legsikeresebb legyen. Daruszentmiklós önkormányzata vállalta most is a legnagyobb szeletet az adakozásból, és az is az igazsághoz tartozik, hogy Rauf Norbert polgármesternek szívügye az oktatási intézmények sorsa.

Márton-napi ajándék: a főnyeremény libát Vágó Judit nyerte Fotó: Rankasz Brigitta

Az est jó hangulatát a Csiribiri csoport ludas műsora alapozta meg, a büszke szülők, nagyszülők, s a felkészítő kollektíva legnagyobb örömére. Majd utána a finom vacsora következett, s bizony a főszerep itt is a lúdé, pontosabban a ludaskásáé volt. A hangulat csak fokozódott, Mészáros Gábor húzta a mulatós talpalávalót hajnalig. Közben gazdára talált a tombolasorsolás fődíja, egy élő liba is, s ezen kívül sok kedves ajándéknak örülhettek a szerencsés kezűek. Koccintások, jó ízű beszélgetések, tánc, ludaskodó vidámság jellemezte az éjszakába nyúló jótékonykodást.

Fogarasi Béla alpolgármester a tombolatárgyak sorsolásakor

Hajdu Annamária vezetőnő úgy véli, a falu apraja-nagyja ismét egy közös, sikeres, jó hangulatú estét töltött el együtt. A báli bevétel pedig a legkisebbek örömét gyarapítja majd. A meglepetésnek valószínű hamarosan, még karácsony előtt örülhetnek a Szederinda Óvoda gyermekei.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!