Ezüstérmes lett a Dunaferr

Telki - Az elmúlt héten a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontjában rendezték meg a TOP200 Business Cup kispályás labdarúgó-bajnokság fináléját.

Gróf András

A jótékonysági futball gála döntőjébe csoportelsőként jutott be   az  ISD Dunaferr együttese. A részvevőket hat csoportba sorsolták a szervezők. Az újvárosiak az A csoportba kerültek, ahol 2-0-ra legyőzték a Hungrana Kft. csapatát, majd 0-0-ás döntetlent játszottak a PricewaterhouseCooper Kft-vel. Az utolsó csoportmeccsen pedig 3-0-ra verték a CitiBank gárdáját, így szintén  első helyezettként  kerültek a legjobb tizenkettő közé. A továbbjutó tizenkét csapatot négy három csapatos csoportba osztották, ahonnan az első négy került az elődöntőbe. Ebben a körben a ISD Dunaferr gárdája gólnélküli döntetlennel kezdett az Epcos Kft. ellen, majd 4-0-ra verte a Magyar Posta Zrt. dunántúli gárdáját. Az elődöntőben következett az Alcufer Kft. együttese. A találkozón egyik csapat sem tudott a hálóba találni, így büntetőpárbaj következett, amelyben 2-1-re a dunaújvárosiak diadalmaskodtak. A másik ágon a CBA együttese jutott a fináléban, ami nem volt véletlen, hiszen náluk szerepelt az egykori NB I-es Lőw Zsolt és Szanyó Károly, valamint a futsalválogatott Bita László. A nagy nevek ellenére ezen az összecsapáson sem született gól. Az újabb szétlövésben azonban a szerencse az ellenfélnek kedvezett, akik 3-2-re nyertek. Az ezüstérmes dunaújvárosi csapatban a következő játékosok szerepeltek: Radványi Áron (kapus), Huber Balázs, Petrás Gábor, Somogyi Jenő, Vajda István, Szurma Péter, Kőkuti Tamás, Tonka Péter, Szabó Szabolcs, Zemankó Zoltán (mezőnyjátékosok).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!