Bunyó suli után - Orrtörés lett a vége

Dunaújváros - Hétfő délután egy 15 éves dunaföldvári fiú eltörte iskolatársa orrát tanítás után az egyik helyi középiskola mögött. A fiatalt ma hallgatta ki a rendőrség.

Dunaújvárosi Hírlap

A rendőrség információi szerint a 15 éves dunaföldvári fiú már év eleje óta többször üzengetett interneten keresztül a sértettnek, a 16 éves paksi fiúnak. Ezek többségében szidalmazta iskolatársát, illetve azzal provokálta, hogyha nem megy ki vele verekedni, akkor gyáva.

A sértett – elmondása alapján azért, hogy véget vessen a folyamatos intrikáknak – hétfőn rászánta magát, hogy a többszöri unszolásnak eleget tegyen, és megmérkőzzön a fiúval, az iskola egyik - sokak által összeférhetetlennek tartott - diákjával, tájékoztatott az esetről Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

Mire a sértett odaért az előre megbeszélt helyszínre, az iskola mögötti erdős területre, ott a dunaföldvári fiú már verekedett valakivel, miközben azt vagy húsz tanuló figyelte.   

Amikor az elkövető meglátta a paksi fiút, egyből ütni kezdte. A fiú fejét több ütés is érte - ököllel. Bár ő is védekezett, egy ízben fel is rúgta támadóját. Ezt követően azonban további ütések érték a fejét, illetve rúgásokat is kapott az arcába. Ennek során – mint később kiderült – eltörött az orra, és vérezni kezdett. A támadó ekkor hagyta abba a bántalmazást.

A sértett a nyolc napon túl gyógyuló sérülésével kapcsolatban kedden tett feljelentést édesanyjával a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!