Arany: képekben az iskola története

Dunaújváros - Az iskolatörténeti kiállítás megnyitóján diákok műveit is árverezték hétfőn: a bevétel az április 14-i gálára megy.

Pekarek János

Aki tudja, nézze meg: a Béke-városrészi Arany János Általános Iskola előcsarnokában (ami ritkán van látnivaló nélkül) ma este ötkor iskolatörténeti kiállítás nyílott.

Az intézmény diákjaitól megszokott, rendkívül magas színvonalú produkciók ezúttal jubileumi plakátokból, oklevél- és pólótervekből, iskola-, osztály-, kirándulás- és tagozatképekből állnak.

De a felsorolás így nem teljes! Az idén harminc esztendős iskola egy jelentős kultúra- és életdarabot jelent majd minden város-, de biztos, hogy minden városrész-lakó számára! Hol másutt láthatnánk például az egykori igazgatóhelyettest  még hetvenkilósan lefényképezve...

A huszonnyolc osztálynyi növendéket nevelő iskola történeti kiállításának megnyitóján a III. b.  adott elő részletet a leendő gálaműsorból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!