Mégsem osztanak gulyást a mozi előtti téren

Dunaújváros - Ma ismét felpörögnek az események a dunaújvárosi karácsonyi vásárban. Újra kinyit a mozi nagyterme, ahol helyi fellépőket láthatunk.

Szigeti Sándor

06:47 Ma délután egy órától ötszáz adag gulyáslevessel várják a dunaújvárosiakat a szervezők a dunaújvárosi karácsonyi vásárban, a Dózsa mozi előtti téren.

Délután három órától a mozi nagytermében a Dózsa György Általános Iskola, a Gárdonyi, és az Arany János Általános Iskola ad műsort. Negyed öt után a Cimbora Klubé a színpad, öttől a Bánki Donát Szakközépiskola kórusa lép fel. Hat órától  pedig a Mezőfalvi Néptáncegyüttes műsora következik. A nagyteremben fél hétkor zárulnak a  programok.

A keddi nagysikerű Takáts Tamás koncert után ma a Roy és Ádám formáció lép fel a Galéria Jazz Klubban este nyolc órától. A koncert ingyenes.

Szombaton délután öt órától a Sherlock Holmes nevében című film díszbemutatóját tartják a moziban, este pedig a dunaújvárosi Colors of Sound formáció dj-i, és vendégük, Chris.Su. pörgeti a hangulatot.

09:22 A reggeli órákban közleményt adott ki az önkormányzat, mely szerint az ötszáz adag gulyás kiosztása elmarad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!