Lengyelországban hozott létre leányvállalatot a Hankook

Rácalmás - A Hankook Tire újabb európai leányvállalat létrejöttét jelentette be hétfőn. A vállalat lengyelországi fiókjának megnyitása Varsóban segít kielégíteni a Hankook gumiabroncsok iránti egyre növekvő igényt az európai piacokon.

duol.hu

- Új lengyelországi leányvállalatunknak köszönhetően az Európai Unió hatodik legnagyobb gumiabroncs piacán is képesek vagyunk teljes körű szolgáltatást nyújtani partnereinknek és ügyfeleinknek. Ez összhangban áll a Hankook stratégiájával a szoros piaci- és ügyfélkapcsolatok tekintetében, amelyek célja olyan optimális gumiabroncs megoldásokat nyújtani, melyeket az adott piacnak megfelelő, legkorszerűbb innovatív technológiákkal gyártanak a helyi igények és követelmények kielégítésére - jelentette ki Hee-Se Ahn, a Hankook Tire európai marketing és értékesítési részlegének igazgatója. - A közvetlen jelenlét a piacon helyi partnereink célzottabb támogatását is biztosítja. Ezért különösen örülünk, hogy Jeong-Seung Ham - aki korábban magyarországi gyárunkban már bizonyította szakértelmét az európai piacok terén -, mostantól Lengyelországban dolgozik tapasztalt ügyvezető igazgatóként - tette hozzá a marketing vezető.

- Varsói irodánkkal most közvetlen képviseletünk jött létre Lengyelországban, és ezáltal lehetőségünk van arra, hogy szorosabban együttműködjünk helyi ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Bár Lengyelország rendkívül versenyképes piac, már most is jelentős keresletet észlelünk kiváló minőségű gumiabroncsaink iránt, és bízunk benne, hogy képesek leszünk növelni márkánk ismertségét - fűzte hozzá Jeong-Seung Ham, a Hankook Tire Polska ügyvezető igazgatója.

Az értékesítési részleget a lengyelországi leányvállalatnál Andrzej Stelmach irányítja. A következő hónapokban a Hankook a varsói leányvállalat további bővítését tervezi - közölte sajtóközleményében a cég.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!