Hamis utalvánnyal fizettek Bicskén - keresik a tetteseket

Nagyobb mennyiségű melegétel-utalványokkal fizetett egy bicskei nagyáruházban egy házaspár és egy nő. Távozásukat követően derült ki, hogy a címletek hamisak. A bicskei nyomozók az áruházi kamerák képei alapján remélik megtalálni a három embert.

duol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő pénteken közölte: egy bicskei nagyáruház feljelentése alapján ismeretlen tettesek ellen indítottak nyomozást a bicskei rendőrök. A tettesek még július 13-án a délelőtti órákban 45. 000 forint értékben 1000 forintos címletű melegétel-utalványokkal fizettek. Ám azokról kiderült, hogy hamisak.

Az eljárás során beszerezték a belső biztonsági kamera által készített felvételeket, amelyek alapján az ismeretlen tettesekről képet rögzítettek a tettesekről.

A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói kérik, aki felismeri a képeken látható párt és a pénztárnál egyedül fizető nőt, jelezze akár személyesen a rendőrkapitányság épületében - Bicske, Kisfaludy u. 56. szám - vagy hívja a 22/566-020-as központi számot. Bejelentés tehető még a 107-es, 112-es segélyhívószámok bármelyikén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!