Frontális ütközés és motoros baleset - Súlyos balesetek Fejér megyében

Etyek, Székesfehérvár - Biatorbágy és Etyek közt két személykocsi ütközött frontálisan szombaton, a balesetben gyerekek is megsérültek. Súlyos motoros baleset volt a Szabadbattyán felé vezető 7-es út és a 8-as elkerülő kereszteződésében is.

Kardos István

A szombati vihar a megye északi részét is elérte, de azt egyelőre nem tudni, hogy volt-e köze a 8106-os alsóbbrendű úton bekövetkezett balesethez.

Biatorbágy és Etyek közt két személykocsi ütközött frontálisan a kora délutáni órákban. Az útzár teljes volt, a két kocsiban hatan ültek, mindenki megsérült. Az egyik autóban anya és lánya utazott, egyikőjük súlyos, míg a másik könnyebb sérülést szenvedett.

A másik kocsiban egy 37 éves apa és három kisgyermeke ült. A mentéshez a tűzoltók segítségét kérték a mentősök. A gyerekek közül a három és a hat éves, valamint az apa súlyos sérülést szenvedett, a legkisebb gyerek könnyen sérült. Az útzárat valamivel 16 óra után oldották fel.

Motoros baleset

Szombat délután 16 óra körül súlyos motoros baleset történt a Szabadbattyán felé vezető 7-es út és a 8-as elkerülő kereszteződésében - kaptuk az információt Németh-Kész Mónikától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Egy Hondát vezető  motoros elé kikanyarodott egy Opel Astra, a motor a kocsi hátsó ajtajának ütközött. A karambol után a motoros 20 métert repült, a 43 éves  budapesti férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az autó utasai - apa és lánya - sokkot kaptak, de nem sérültek. Az úton torlódás van, a forgalmat rendőrök irányítják. 

Villanyoszlopnak ütközött

Kora délelőtt egy 80 éves autós valószínűleg rosszul lett a 7-es főúton közlekedő gépkocsijában. Az autó villanyoszlopnak ütközött.

A férfit mentőhelikopter szállította kórházba. A helyszínelés és a mentés ideje alatt teljes volt az útzár a 7-es úton, a forgalmat elterelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!