Váltás a színház élén

Dunaújváros - A közgyűlési döntés értelmében július 1-jétől dr. Borsós Beáta vezetheti a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házát. Knódel Mária utódát házon belül találta meg a szakma és a közgyűlés egyaránt.

Szabó Szabolcs

Öt pályázó - dr. Borsós Beáta, Rácz Attila Cicero, Rácz Attila, Silló Sándor valamint Bródy Norbert  -közül a Bartók kötelékében tizenhét éve dolgozó, idén Pro Cultura Intercisae-díjjal elismert Borsós Beátát választotta a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza új vezetőjévé. A július 1-jével hivatalba lépő új igazgató szakmai pályázatát a kirendelt bíráló bizottság is egyhangúan támogatta.
Borsós Beáta lapunknak a elmondta,  nyitottabb, dinamikusabb színházi életet kíván meghonosítani a következő öt évben. A teátrum népszerűsítése mellett fontos, hogy a város és a szűkebb régió valamennyi generációjának nívós programot nyújtson a számos közművelődési feladatot is ellátó Bartók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!