Gyakornokot keresünk!

Dunaújváros - Újságíró gyakornokot keres lapunk szerkesztősége! Kizárólag olyan egyetemi- vagy főiskolai diplomával már rendelkező, pályakezdő fiatalok jelentkezését várjuk, akik kedvet éreznek az újságíráshoz.

Dunaújvárosi Hírlap

A gyakornoki státus egy évre szól, tovább foglalkoztatási lehetőséggel nem jár. A szerkesztőségi gyakornokok ez alatt elsajátítják az újságírás és a lapszerkesztés alapelemeit, napi munkát végeznek a szerkesztőségben, írásaik megjelennek a lap hasábjain, online kiadásában.

Olyan gyakornokokat keresünk, akik azon túl, hogy érdeklődnek a közélet történései iránt, rendelkeznek alapfokú számítógépes ismeretekkel, tudják használni a  MS Word programot, az internetes kereső programokat és nem csak szeretnek fotózni, hanem fotózási alapismeretekkel, digitális  fényképezőgéppel is rendelkeznek.

Továbbá, olyan pályakezdők legyen, akik még munkaviszonyban nem dolgoztak sehol,  START kártyával rendelkeznek, illetve jogosultak annak kiváltására. Jelentkezni a postacímünkre (2401 Dunaújváros, Pf.:123) elküldött levélben, illetve a mailto:[email protected] e-mail címen lehet.

A pályázóktól fényképes önéletrajzot, továbbá három, egyenként ötven sornál nem hosszabb, tetszőleges műfajú írást, valamint szintén három, különböző élethelyzeteket bemutató fotót kérünk. A jelentkezéseket augusztus 19-ig kérjük megküldeni a fenti címekre. A felvételi feladatmegoldásokra és elbeszélgetésekre augusztus 25-én kerül sor. A gyakornoki állás betöltése szeptember 1-től történik További részletekről érdeklődni a 25-412-626-os telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!