Fiatal sértettet keres a rendőrség

Dunaújváros - Egy tizenöt év körüli fiatalt keres a rendőrség, akit a Vasvári iskola előtt vertek meg még júniusban. Mire a rendőrök kiértek volna a helyszínre, addigra a helybenhagyott srác távozott.

Dunaújvárosi Hírlap

Németh-Kész Mónika, a FMRFK szóvivője tájékoztatta honlapunkat arról, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy június 11-ei eset kapcsán.

Egy férfi tett bejelentést ismeretlen tettesek ellen, akik 2010.06.11 -én 13 óra 45 perc körüli időpontban a Görbe utcában, a Vasvári Pál Általános Iskola környékén egy ismeretlen személyt bántalmaztak, majd onnan a bántalmazást követően elszaladtak. A cselekmény alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A nyomozás során a bántalmazó személyek személyazonosságára fény derült, azonban a sértett személy eddig ismeretlen, mert a rendőrjárőr kiérkezése előtt a helyszínről távozott. A megadott személyleírás szerint a sértett 15 év körüli fiú lehet. Magas, átlagos testalkatú. Szőkés haja van és baseball sapkát, illetve szemüveget viselt, amikor a bűncselekmény történt.

A rendőrség kéri a sértettet, vagy azt, aki a bűncselekménynek szemtanúja volt és a sértett személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozóit a 25/510-510-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!