Cirkusz Dunaújvárosban

Dunaújváros - Hűségkártyás olvasóink számára egyet fizet, kettőt kap akcióink él így már érdemes cirkuszba menni! Ezen kívül leggyorsabb előfizetőink ingyen is jegyekhez juthatnak.

Szabó Beatrix

A Dunaújvárosi Hírlap  megbecsüli olvasóit, hűséges előfizetőit. Nekik kedveskedünk ezúttal egy speciális kuponnal  amely kizárólag a Magyar Nemzeti Cirkusz  világszínvonalú előadására érvényes. Lapunk 19-i, szombati lapszámának nyolcadik oldalán már közzétettük azt a szelvényt, amelyet kitöltve, az előfizetést igazoló szelvénnyel együtt június 21-én, vagyis tegnap reggel kilenc órától lehet leadni  ügyfélszolgálati irodánkban, a Vasmű út 41. földszint 6-ban.

Természetesen nem elég csupán a nevet, a lakcímet és egyéb azonosítókat feljegyezni, a kuponon egy kérdés is olvasható: Hogy hívják a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatóját? Aki ezt az írást figyelmesen elolvassa, egyúttal választ is kap erre a könnyű kérdésre. A szelvényt leggyorsabban leadó  előfizetőink jutalma  négy darab jegy a szerdai előadásra.

Ám az se keseredjen el, aki lemarad az ingyenjegyekről! Hűségkártyás olvasóinkat ugyanis szintén  kedvezménnyel lepjük meg. Az, aki a  szerdán hat órakor kezdődő  előadásra jegyet vásárol, ajándékba kap még egy belépőt. Egy árán kettő  ez igazán jó üzlet! Hűségkártyás olvasóink szintén  az ügyfélszolgálati irodán vehetnek jegyet.

A Magyar Nemzeti Cirkusz tizenhatodik szezonjában járó népes társulata szerdától vasárnapig vendégeskedik városunkban.  Profi művészek érkeznek, világsztárok lépnek fel, ennek megfelelően világszínvonalú produkcióknak tapsolhat a közönség, s a társulattal  rengeteg egzotikus vadállat is érkezik, akiket érdemes megismerni.
A Richter József vezette csapat meghívására itt lesz Carmen Zander, a világ egyik legcsinosabb idomárnője, bengáli tigrisei társaságában. A porondon a nevettetés nagymestere, az Olaszországból érkező Mr. Lorenz szórakoztatja a nézőket.   Richter Flórián, a világ egyik legjobb lovas akrobatája harminc lovával látható majd a színpadon, de fellépnek az Állami Artistaképző Intézet most végzett növendékei is.

Aki teheti, nézze meg a nagy nevű cirkusz kétórás előadását  kiváló esti szórakozás gyereknek, felnőttnek egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!