Park Center: öt új bolttal

<strong>Dunaújváros</strong> - A Park Center II. előtt kedden már a nyitásként megjelölt kilenc óra előtt hatalmas tömeg gyűlt össze. Válság ide, vagy oda, úgy tűnik: a fogyasztóbarát társadalmunkat semmi nem törheti meg.

Szabó Betty

Egyelőre öt üzlet nyitotta meg a kapuit az új Venyimi út mentén megépült Park Centerben. Mivel a bevásárló központ kissé kiesik, leginkább csak helyi járatos busszal vagy autóval megközelíthető, ráadásul a nyitás is hétköznapra esett, mi biztosak voltunk benne, hogy szerényebb lesz az érdeklődés az újonnan nyíló  boltok iránt, mint volt például a Lidl diszkontáruház esetében. Nos, nagyot tévedtünk! 

Korábban szó volt róla, hogy egy office jellegű, irodaberendezést árusító bolt, valamint egy  Hervis (sportruházat és kiegészítők) is lesz a kinti Park Centerben. Elképzelhető, hogy a még üres helyiségek közül kettőbe e két hálózat  költözik. 

A Müller  drogéria, parfüméria,   de írószer, játék is kapható náluk. A C&A német a cég, a hasonló profilú, a Park Center I-ből már jól ismert  svájci Vögele konkurense. A ruházati boltban tolongás és tömeg fogadott minket  no és akciós árak. Ha kellő türelemmel rendelkezik a delikvens, érdemes körülnézni az akár egy-két-három ezer forintért megvásárolható felsők, garbók között. A Players Outlet a legtöbb kedvelt hazai sportmárkát felvonultatja polcain. A Nike, Puma, Adidas, Fila mellett Levişs ruhaneműk és cipők teszik ki a kínálat jelentős részét. A 9990 forintos árat akciósként hirdető bolt azért nem nevezhető a kispénzűek Mekkájának  outlet ide, vagy oda. A Tesco áruházból a Park Center II-be költözött ki a Humanic cipőbolt. A KIK nevű üzletet pedig a régi Park Centerben található Takkohoz hasonlítanánk az árukészlet, a minőség és az árfekvés alapján.

Címkék#park#center

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!