Bulvár

2016.02.29. 19:50

Nagyon alaposan dolgoztak az alkotók Fritz Attila, a Saul fia szereplője az Oscar-ról

Dunaújváros –Fritz Attilát, az Oscar-díjas film szereplőjét Zalaegerszegen értük el. Előválogatástól a díjesőig.

Szabó Szabolcs

–Már az előválogatáson is érezhető volt, hogy a film alkotói minden apró kis részletre kiemelten figyelnek. Én egy három körös kiválasztási folyamaton estem át, és egyből tudatták velem, hogy mi a következő feladat. Nagyon élveztem, hogy egy ilyen profi és eltökélt stábbal dolgozhatom. Nekem ez volt az első nagyjátékfilmen, és a Saul fia forgatásán egy olyan munkakultúrát láttam és tapasztaltam, ami valóban példaértékű – mondta el lapunk megkeresésére Fritz Attila,a Bartók Kamaraszínház művésze, aki jelenleg Zalaegerszegen próbál. – Követtem a hétfő hajnali Oscar-gálát, és borzasztóan örültem, hogy ezt az értékes filmet a legmagasabb szinten is elismerték. Nekem is sokan gratuláltak, és büszke vagyok rá, hogy ebben a remek csapatban dolgozhattam.

A forgatás légköre is különleges volt. A világ számos részéről érkeztek alkotók, színészek, és mindenki hozzáadott valami pluszt ehhez az egyéni meglátással készülő mozihoz. A forgatás pillanatában természetesen fel sem merült bennünk, hogy a Saul fia idáig juthat, ám őszintén úgy érzem, ez a film megérdemelte ezt a páratlan elismerést –fogalmazott a fiatal színész, akit a közelmúltban a Veszettek című magyar filmben is láthatott a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!