Bulivan

2009.10.01. 13:40

Jolánék újra jönnek!

Dunaújváros - Emlékeznek még a híres-hírhedt Jolán Bálokra? Jolánék ismét próbálkoznak, első akciójuk a DF-en lesz.

Szabó Szabolcs

Hosszú évek békés csendje után már azt hihettük, hogy vége van! A gonosz elvonult, és reménykedtünk, soha nem zaklatja majd felforgató tevékenységével a rettegett Jolán Stúdió városunk szelíd és ájtatos polgárságát. Figyelem: vége a boldog békeéveknek. Bár még csak fedőnéven, de újra szervezi csapatait a Jolán kollektíva. Az új jolánfoglalást megelőző csapásuk október kilencedikén lesz esedékes a főiskola A-épületében. Külsejük és kultúrált mosolyuk ne tévesszen meg senkit, Jolánék ismét szórakoztatóipari trónra törnek. Jövő héten pénteken ráadásul egy remek zenekart is lecsábítanak majd a nagyközönség legnagyobb örömére.

Este kilenc órától a Mystery Gang rockabilly trió muzsikál majd, aztán kezdetét veszi a messze földön híres-hírhedt táncmulatság. Felidézve az egykori merőben kulturált tömeges szórakozás ma sem halványuló vívmányait. (Infók: itt!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!