Belföld

2014.11.11. 13:34

Kerekesszékes férfit gázoltak halálra Jakabszállásnál

A helyszínen belehalt sérüléseibe az az elektromos kerekesszékkel közlekedő férfi, akit személyautó gázolt el az 54-es főúton, Jakabszállásnál – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Árvai Edina tájékoztatása szerint a baleset eddig tisztázatlan körülmények között, nem sokkal dél után történt az 54-es számú főút 21-es kilométerénél.

A baleset helyszíne az 54-es főúton, Jakabszállásnál 2014. november 11-én, ahol belehalt sérüléseibe az az elektromos kerekesszékkel közlekedő férfi, akit személyautó gázolt el. MTI Fotó: Donka Ferenc

Az elektromos kerekesszékben ülő 54 éves jakabszállási férfi és az őt elütő személyautó azonos irányba haladt. A férfi az ütközés során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudtak rajta segíteni – tette hozzá a szóvivő.

Jelezte: a helyszínelés félpályás útlezárás mellett zajlik, az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, váltakozó irányban, egy sávon halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!