Belföld

2014.03.24. 13:54

Két autó ütközött Lakiteleknél, egy ember meghalt

Feloldották az útzárat a 44-es úton Lakiteleknél, ahol egy ember meghalt abban a balesetben, amelyben két személygépkocsi ütközött hétfőn - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes arról tájékoztatott, hogy az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi akart rákanyarodni a főútra egy telephelyről, de nem adott elsőbbséget a Békéscsaba felé haladó másik autónak.

Baleset helyszíne a 44-es úton Lakitelek közelében 2014. március 24-én, ahol két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. (MTI Fotó: Donka Ferenc)

Az ütközés következtében az egyik gépkocsiban tartózkodó 22 éves lakiteleki nő a helyszínen meghalt, míg az autóban utazó 16 éves lakiteleki nő és a másik jármű vezetője, egy 35 éves férfi is megsérült. Őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense korábban azt mondta, hogy az egyik sérültet mentőhelikopter vitte el a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!