Belföld

2013.01.26. 14:20

Életveszélyesen megsérült egy férfi vadászbalesetben Vámospércsnél

Vámospércs - A Hajdú-Bihar megyei Vámospércs közelében vadászat során hasba lőttek szombaton egy férfit, akit szombat délután meg is műtöttek.

Megműtötték szombat délután azt a férfit, akit egy vadászat során lőttek meg a Hajdú-Bihar megyei Vámospércs közelében, állapota továbbra is életveszélyes - tájékoztatta a debreceni Kenézy Kórház szóvivője az MTI-t.

Szentgyörgyi János közölte: a radiológiai vizsgálat után megoperálták az 50 éves férfit, és kivették a testébe fúródott ólomlövedéket. A golyó a hát oldalsó falán hatolt be, letörte az egyik bordáját, végül az egyenes hátizom mélyrétegébe jutott. Létfontosságú szervet nem érintett a lövedék, a sérült állapotát stabilizálták - tette hozzá a szóvivő. Mint elmondta, a lőtt sérüléseknél a testbe jutó ruhadarabok és más szennyeződések miatt fennáll a fertőzésveszély, így továbbra is súlyos, életveszélyes sérültként kezelik a szerencsétlenül járt vadászt. Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek későbbre ígért tájékoztatást a baleset körülményeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!