Állatvilág

2014.09.15. 19:20

Agárral futott Szabó Zsófi

Budapest-Székesfehérvár - Katus Attilával, Szabó Zsófival és Bártfalvi Sanyival rendezték meg az előző hétvégén azt a kutyás futást, amelyen több százan vettek részt kedvenceikkel.

S. Töttő Rita

A speciális sport közel áll Szabó Zsófihoz, aki bár szándékosan az utolsók között startolt el, az élmezőnyben ért a célba agarával, Gyémánttal. Az ezt megelőző hétvégén rendezték meg második alkalommal a kutyás futást, amelyen Szabó Zsófi tavaly csak nézőként tudott részt venni bokasérülése miatt, ebben az évben viszont felkészülten vágtak neki az 1500 méteres távnak Gyémánttal. A sztárról sokan tudják, hogy imád sportolni, ráadásul kutyusa is hű társa ebben, ám azt már kevesebben tudják, hogy régen egy székesfehérvári lovardában is megfordult előző agarával meglehetősen gyakran. Bár az utóbbi időben a hosszabb távokon már nem mindig tart gazdijával Gyémánt, nagyon jól bírta az iramot és sok társát megelőzte, így Zsófival az élmezőnyben futottak be a célba.

Gyémánt szívesen loholt gazdája, Szabó Zsófi színésznő után. Fotó: merlin

– Iszonyú jó érzés volt együtt futni ennyi édes kutyával és lelkes gazdáikkal. Bármikor szívesen megismételném. Annyira lelkes itt mindenki, jó ennyi állatbarát emberrel együtt lenni, szinte olyanok vagyunk, mint egy kis család – mesélte a rendezvényen Zsófi, akinek műsorvezető társa is akadt a családi futamon, mégpedig Bártfalvi Sanyi, a MaryPopkids zenekar frontemberének személyében. Sanyi mopsz kutyusával, Duggyval érkezett a futamra, azonban a futás helyett a pihentető programok sokkal jobban érdekelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!