Állatvilág

2014.11.05. 18:37

Örökbe fogadni nagy felelősség

Dunaújváros – Van aki elvesztette, van, akinek soha nem is volt, s csak vágyik egy feltétlenül elfogadó társra, hűséges barátra.

Az Első Magyar Állatjogi Alapítvány számos négylábú barátunkat mentette már meg az enyészettől gazdira váró kutyusaikból ajánlunk a társat keresőknek. De mielőtt az örökbefogadás mellett döntenek, nem árt, ha tudják: a felelősség mellett ez költségekkel is jár.

Bogár (a fekete), kb: 3 éves kan keverék. Intelligens, figyelmes, fogékony. Vehemens házőrző. Cleo (a barna), kb: 5 éves iv. nőstény keverék. Nagyon bújós, hatalmas szeretet éhséggel.

Mindenek előtt az EMÁA adományt kér az állatokért, egyrészt, hogy a helyükre kerülőket is elláthassák, s hogy megbizonyosodjanak róla: egykori védencük jó kezekbe kerül. Ezen kívül, az új jogszabály értelmében, már csak mikrochippel ellátott kutya cserélhet gazdát, ami pluszköltség az új gazdi számára. További információk a www.emaa.hu oldalon.

Country, kb: 8 hónapos kan keverék. Intelligens, kedves, jól szocializált fiú.

Hümi, kb: 3 hónapos kan keverék. Nagyon kedves, aranyos kis kölyök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!