Zene

2015.07.15. 19:13

Szerdán elkezdődött a VeszprémFest

DH-információ - Július 15-én este Roger Hodgson, a Supertramp egykori tagja koncertjével kezdődött a 12. VeszprémFest, amely szombaton zárul majd.

Szabó Szabolcs

Roger Hodgson szerdai, a Kool & the Gang csütörtöki és Emeli Sandé szombati koncertjére minden jegy elkelt, a nagyszínpadi programok közül már csak Dee Dee Bridgewater és Irvin Mayfield Jr. New Orleans Jazz Orchestrával közös pénteki fellépésére válthatók jegyek.

Az első három nap nagyszínpadi koncertjeit a veszprémi várban, a csaknem 2500 fős befogadóképességű, különleges akusztikájú Szentháromság téren rendezik, Emeli Sandé szombati fellépésének viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel a Veszprém Aréna ad otthont, ahol csaknem 4500 ember hallhatja élőben a világsztárt. Új helyszínnel bővül idén a fesztivál: a vár alatt a História kertben, a Fest Gardenben csütörtökön az amerikai gitáros, Mike Stern és a francia hegedűs, Didier Lockwood, pénteken Jack DeJohnette dzsesszdobos, szombaton Carmen Souza és mentora, a bőgős Theo Pascal ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!