Mindhárom osztályban játszanak a hétvégén a megyei csapatok

2020.08.28. 20:00

A dunaújvárosiaknak nem lesz könnyű Sárosdon

A megyei labdarúgó-bajnokságokban szereplő csapatok a hétvégén bajnoki mérkőzéseket játszanak, de előtte szerdán a Fe­jér Megyei Kupáért küzdöttek meg.

Gróf András/Horváth László

Fotó: LI

A Viszlo Trans első osztályban szombaton rendezik a Sárosd Kronos Sport–DUFK párviadalt. Az újvárosiak éppen nem a legjobb előjelekkel várják az összecsapást, szerdán ugyanis kiestek a Fejér Megyei Kupából, miután a másodosztályú Baracs otthonában 4–2-es vereséget szenvedtek. A házigazda sárosdiak jelenleg az osztály egyik legrutinosabb csapatának számítanak, így meglepetés lenne, ha az újonc dunaújvárosi együttes vendégként akár egyetlen pontot is szerezne.

A Mezőfalva csapata már most karácsonyozik

A játéknap másik párosítása: Sárbogárd–Martonvásár.

A vasárnapi játéknap programja a következő mérkőzésekből áll: Tóvill-Kápolnásnyék–Lajoskomárom, Tordas Fész Zrt.–Mór, Főnix FC–Kisláng, Mány–Ikarus-Maroshegy, Enying–Bodajk. Ebben a fordulóban az Ercsi Kinizsi csapata lesz szabadnapos.

A másodosztály Groupama-csoportjában szombaton az eddig nullapontos Mezőfalva az egy győzelemmel rendelkező Nagykarácsony otthonába látogat. A mezőfalvai gárdából biztosan hiányzik majd Ásványi Norbert, akit a múlt heti piros lapja miatt egy bajnoki mérkőzéstől eltiltott a fegyelmi bizottság. A játéknap másik mérkőzésének a párosítása: Szabadegyháza–Polgárdi.

Hét közben a Kulcs és az Adony kupameccset játszott egymás ellen – most jönnek a bajnokik Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Vasárnap a bajnoki tabella negyedik helyén álló Baracs a két vereséggel rajtoló LMSK Cobra Sport együttesét fogadja. A forduló rangadóját Kálozon rendezik, ahol az Adony gárdája lesz a vendég. A két hatpontos együttes csatája izgalmasnak ígérkezik. Az Előszállás csapata ezúttal a listavezető Vajtához utazik. A további vasárnapi párosítás: Sárvíz–Szabadbattyán. Ebben a fordulóban a Seregélyes együttese lesz szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a Lajoskomárom II–Nagylók és a Besnyő–Alap mérkőzéseket szombaton rendezik. A vasárnapi találkozók párosítása a következő: Beloiannisz–Rácalmás, Cece–Dég, Kulcs–Vajta II, Nagyvenyim–Sárszentágota. Ezúttal mindhárom osztályban 17 órakor kezdődnek az összecsapások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!