tündérszépek

2021.03.19. 17:30

Patrícia a tündérszépeken indul, egy saját fodrász szalon az álma

Már javában tart a Tündérszépek szépségverseny, március 22-ig lehet leadni a megyei forduló indulóira a szavazatokat. A rangos viadalon Dunaújvárosi indulónak is szurkolhatunk, Mancza Patrícia Roxána személyében.

Varga Zsófia

Fotó: Szili_Tamas

Egy ilyen országos megmérettetésre komoly elhivatottsággal, önbizalommal érdemes jelentkezni, Patrícia is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, igazi királynő-jelöltként válaszolt, amikor arról kérdeztük, hogy miért jelentkezett a Tündérszépekre:

„Szerettem volna kipróbálni magam a versenyen, korábban már többször felkértek, hogy vegyek részt fotózásokon. A pozitív visszajelzések alapján úgy gondoltam, hogy lehet esélyem arra, hogy minél jobb helyezést érjek el a Tündérszépeken.” Az adatlapjából kiderül, hogy fodrásznak tanul, a jövőre vonatkozóan is határozott elképzelései vannak a 17 éves versenyzőnek, „Jelenleg Székesfehérváron tanulok, harmadikos vagyok. Jövőre érettségizek, maga a képzés öt éves. Később szeretnék egy fodrász szalont, miután megszereztem a szakmát. A fodrászattal kapcsolatban Hajas László nagy példaképem, inspiráló a munkássága. Fodrászversenyeken rendszeresen indulok, ahol jó helyezéseket érek el, megyei versenyen második lettem, országos megmérettetésen is részt vettem, ahol a legjobb 10 közé kerültem.„ Amikor az esélyeiről kérdeztük elmondta, hogy sok ismerőse szavazott a verseny elején, ezért előkelő helyre ugrott a Fejér megyei versenyzők között, azonban mostanában egyre inkább esnek vissza pontjai. Az osztálytársainak nagyon tetszenek a fotói és remélik, hogy bejut a legjobbak közé. Még van pár napjuk, hogy szavazzanak Patríciára, segítsenek neki, hogy elérhesse az álmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!