kéretlen ízelítő

2018.07.30. 06:30

Milyen szörnyű is tud lenni ez a világ

A gyerekkel, mint a mozdonyok nagy rajongójával, Székesfehérvárról a Balaton északi partjára kirándultunk a két napra újra csatasorba állított, kultikus svéd Nohab vontatta szerelvénnyel, majd félnapos fürdőzés után jöttünk haza.

Gallai Péter

Fotó: youtube

Csodálatos napot töltöttünk együtt, ám történt valami, ami árnyat vetített az élményekre, s nem ment ki a fejemből. A fehérvári vasútállomáson a pénztárnál egy nagydarab férfi váratlanul földhöz vágott egy másikat, s üvöltve fenyegette – az ok nem derült ki. Majd megjelentek a vasutas biztonságiak, egyikük fogta és kipenderítette emberünket, mondván, biztosan részeg. Én úgy láttam, inkább fogyatékossággal küzd, bár ha előbbi igaz, akkor sem így és ilyen módon kell/szabad ezt intézni. A férfi újra visszajött: jegyet szeretne venni. Erre kiabálva ismét nekiesett. Mindezt a tele csarnok és a kisfiam előtt, aki ízelítőt kapott, milyen szörnyű is tud lenni ez a világ!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!