hidegvérrel

2018.06.07. 06:30

Soha nem fog hazatérni

Döbbenten olvasom a neten, hogy egy szibériai férfi egy Omszk közeli településen kertészkedett a házuk veteményesében, amikor is egy koponyát túrt ki a földből.

Várkonyi Zsolt

Meglepetése azonban még nagyobb lett, amikor a felesége nyugodtan közölte vele, hogy az első férjéről van szó, és ha lehet, inkább ássa el újra az előkerült testrészt, és ne szóljanak a rendőrségnek. A férfi azonban – aki a második férje volt a nőnek – nem így gondolta, inkább feljelentette. A 60-as éveiben járó nő vallomása szerint 20 éve ölte meg első férjét, egy akkor 50-es éveiben járó férfit, aki állítása szerint egy este részegen ment haza és megverte őt, amiért végül egy fejszével elvette az életét, majd feldarabolta és elásta a konyhakertben. Aztán pedig úgy tett, mintha a férje soha nem jött volna haza a munkából. Most viszont lehet, hogy ő az, aki soha nem fog hazajönni. A börtönből..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!