Vasmű

2016.09.29. 10:35

Elismerés a legjobbaknak - Kokszolónap jutalmakkal, játékokkal a Duna-parton

Dunaújváros - A dunaújvárosi kokszgyártás hatvanéves jubileuma alkalmából számos programot hívott életre idén az ISD Kokszoló Kft. kollektívája. A rendezvények sorába illeszkedő szeptember 17-ei hagyományos családi nap sok-sok kellemes percet szerzett a résztvevőknek.

Bajusz György

ISD Dunaferr Zrt. Kiváló Dolgozója kitüntetésben részesült Simon Ferenc, a kemenceüzem töltőkocsi-kezelője.

ISD Kokszoló Kft. Kiváló Dolgozója elismerést kaptak:

Bezerédi László, Borda Delila, Csigi József, Csóka Andrea, Erdei Attila, Fánczi Miklós, Fenyősi Márta, Ferenczi László, Gothár János, Hajdu Krisztina, Hanuszka János, Horváth István Zsolt, Imre Zoltán, Kardos Ildikó, Lakatos Andrea, Lőcsei Zoltán, Mezei János Zsolt, Molnár Ágnes, Nagy Ferenc, Nagy Ferenc, Nagy Gábor, Orbán Zsolt, Szabó Gábor, Tokai Attila, Tóth György, Vaszócsik Magdolna.

Orova István ügyvezető köszöntötte a résztvevőket
Fotó: ISD Dunaferr

A labdarúgópályán és a pingpongasztalokon már nyolc órakor pattogott a labda. Hetesrúgó és kosárdobó versenyre is várták a vállalkozó kedvűeket.

Az ünnepélyes megnyitó keretében elsőként Orova István ügyvezető igazgató, őt követve Mucsi Zoltán, a Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke köszöntötte a megjelent dolgozókat és családtagjaikat, majd sor került a Kiváló Dolgozó kitüntetések átadására.

A hivatalos program után ismét a könnyed kikapcsolódás időszaka következett. A gyerekek játszóházban szórakozhattak, többek között célbadobó, talicskatoló versenyen próbálhatták ki gyorsaságukat, ügyességüket a jelentkezők. A kellemes zene, ízletes ebéd mellett közvetlen beszélgetésekre, a külön sátorban berendezett gyártörténeti kiállítás megtekintésére is jutott idő.

Szakértő zsűri bírálta el a minősítésre benevezett pálinkákat és borokat, amelyekből később mindenki kóstolhatott. Az ételek-italok mellett jól fogyott a tombolajegy is. Jókedvű, ügyesen megszervezett napot töltöttek együtt az ISD Kokszoló Kft. dolgozói és családtagjaik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!