családi konfliktus

2018.11.18. 16:57

Botrány készül Meghan Markle körül

Féltestvére tenne keresztbe a sussexi hercegnőnek.

Britain's Prince Harry and his wife Meghan, Duchess of Sussex visit Redwoods Tree Walk in Rotorua on October 31, 2018. - The Duke and Duchess of Sussex are on a three-week tour of Australia, New Zealand, Tonga, and Fiji. (Photo by PHIL WALTER / POOL / AFP)

Aljas tervet eszelt ki Meghan Markle féltestvére, Samantha Markle, hogy elterelje a figyelmet a születendő trónörökösről. – írja a Daily Star cikke alapján a Ripost.

Az 53 éves nő annyira tele van keserűséggel és indulatokkal, hogy egy könyvben készül kitálalni a sussexi hercegnéről. Samantha ráadásul pont jövő tavaszra időzíti a sötét titkokkal teli kötet megjelenését, akkorra, amikor Meghan életet ad majd első gyermekének.

Semmit nem tartok majd magamban! Bizony, A hercegnő árnyékában című művem igazi botránykönyv lesz

- mondta Samantha fenyegetően a Daily Starnak.

A féltékeny féltestvér elmondása szerint lerántja a leplet Meghan tökéletesnek tűnő életéről, és arról is beszámol majd, milyen fenyegetések érték, amióta húga hozzáment Harry herceghez.

Borítókép:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!