Sport

2009.10.17. 02:29

Változás a liberó posztján

Dunaújváros - Három győzelemmel kezdte az Extraliga alapszakaszát a Dunaferr SE férfiröplabda-csapata. Vasárnap délelőtt 11 órakor Izsákon az ifjúsági válogatott ellen próbálják meg begyűjteni a negyediket.

Gróf András

Nem lesz egyszerű dolga a dunaújvárosi együttesnek, hiszen az ifiválogatott eddig szintén háromszor nyert. Legyőzték a MAFC, a Szolnok és a Szeged gárdáját is. Az ellenük szerzett pontok beszámítanak a bajnokság végeredményébe. A Dunaferr vezetőedzője, Ruffing Péter bízik abban, hogy nem szakad meg csapata jó sorozata.

- A Dunaferr ifjúsági válogatottjai ezúttal természetesen nálunk szerepelnek. A minél eredményesebb felkészülés érdekében pénteken az izsáki helyszínen tréningeztünk, és utána megtekintettük a fiatalok Kecskemét elleni találkozóját. Vasárnap annyi változás lesz az előző fordulók összeállításához képest, hogy a liberó poszton Pápai Péter helyett, Tóth Gergő lép pályára. Ez számára az első lehetőség a felnőttcsapatban, kíváncsiak vagyunk arra, mire képes, miként tudja helyettesíteni egy estleges sérülés esetén Pápait. Nem utazik velünk Gelencsér Balázs sem, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt hagyja ki ezt a mérkőzést. Természetesen győzelemre játszunk, növelni szeretnénk előnyünket a bajnoki tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!