Sport

2009.11.07. 03:28

Röplabda Extraliga: Dunaferr SE-Szeged

Dunaújváros - A férfiröplabda Extraliga alapszakaszában a listavezető Dunaferr SE gárdája az eddig nyeretlen Szegedet fogadja vasárnap 16 órakor a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Dunaújvárosi Hírlap

 

- Jelen állás szerint mi vagyunk a találkozó esélyesei. Egész héten felszabadult hangulatban készült a gárda, csak Lukács betegsége jelentett gondot, de csütörtökön már ő is tréningezett. Az összecsapáson megpróbáljuk a csapat stratégiáját stabilabbá tenni. A héten különös gondot fordítottunk a védekezésre, és a sáncmunkára. Ellenfelünk eddig nem tudott nyerni, de információink szerint a sérültjeik felépültek, így a szezonban először a legjobb összeállításban érkeznek hozzánk. Ennek ellenére nem jelenthet problémát a győzelem megszerzése.

 

A Dunaferr szakosztályvezetője, Szemenyei István is magabiztos győzelmet vár a vasárnapi mérkőzésen.

 

- Az eddigi eredmények alaján egyértelműen mi vagyunk a találkozó esélyesei. Megnyugtató, jó játékkal szeretnénk megerősíteni jelenlegi pozíciónkat a táblázaton. Nem volt teljesen problémamentes a felkészülésünk, de mindenképpen győznünk kell. Lehet, hogy a fejekben már a szerdai kazincbarcikai Magyar Kupa visszavágó jár, ahol megpróbáljuk majd kiharcolni a hazai vereségünk ellenére a továbbjutást, de először a bajnoki pontokat kell megszereznünk. Szombaton pihenőt kap a társaság. Vasárnap délelőtt viszont edzés szerepel a programban, majd a közös ebédet követően jöhet a bajnoki összecsapás.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!