Sport

2010.01.02. 03:29

Rapszodikus teljesítmény után

Mezőfalva - A csalódást jelentő hatodik helyen zárta a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Femol csoportjának őszi szezonját a Mezőfalva együttese.

Gróf András

- A bajnokság első négy mérkőzésén nyolc kezdőjátékosunkat nélkülöztük sérülések és eltiltások miatt, ezért nem úgy sikerült a rajt, ahogy azt elképzeltük. A folytatásban is több nem várt vereséget szenvedtünk. Különösen a Nagyvenyim elleni kudarc volt fájó, hiszen az ellenfélnek az volt az első győzelme a szezonban. A tizenkettedik fordulóban Dégen szenvedtünk vereséget, ami után elfogadtuk az edzőnk lemondását, mivel az előre betervezett pontszámot nem teljesítette az együttes.

- A váltás után azonban három mérkőzésből hármat nyert az együttes...

- Nem vagyok edző, de úgy gondoltam, ezen a három öszecsapáson elirányítom a gárdát. Kissé átszerveztem a csapatot. Minden meccsen bizalmat szavaztam két-három fiatal játékosnak. A bátor játéknak köszönhetően sikerült begyűjtenünk mind a kilenc pontot.

- A sikeres debütálás után tavasszal is ön irányítja majd a csapatot?

- Nem, hiszen csak addig vállaltam ezt a feladatot, amíg nem találjuk meg a megfelelő szakembert. Ez mostanra sikerült, és már tény, hogy a tavasszal Masinka Csaba lesz az edző.

- Miként készülnek a tavaszi folytatásra?

- A bajnokság második felvonása nekünk hagyományosan jobban szokott sikerülni, mint az őszi szezon. A játékosállományunk jó, sérültjeink felépültek, így teljes a keretünk. Nem szándékozunk igazolni senkit, de a saját utánpótlásunkból csatlakoznak majd néhányan a felnőtt együtteshez. Január 26-án kezdjük a felkészülést. Az edzések mellett megyei első osztályú csapatokkal játszunk majd előkészületi mérkőzéseket. Reméljük, sikeres idény előtt állunk.

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!