Sport

2009.11.11. 03:29

Kiváló átlövőivel nyert a Rácalmás

Dunaújváros - Két, egymást jól ismerő férficsapat, a DAC és a Rácalmás kézilabdázói vívtak rangadót a hétvégén a Dunaújváros Sportcsarnokban.

zaol.hu

DAC - Rácalmás 29-33 (17-18)

Dunaújvárosi AC: Nagy Z. - Palotai 4, Nagy R. 2, Szalafai 4, Németh 3, Halász 2, LŐRINCZ 9. Csere: Hruby (kapus), Pintér 3, Bíró, Olaj 2. Edző: Kovács Antal.

Rácalmás: GELENCSÉR 1 - Winarczik 2, Szloboda 3, HORVÁTH N. 6, Kiss 1, HORVÁTH D. 8, SZÓCS 8. Csere: Hevesi 2, Nyuli, Rosta 2, Gál. Edző: Princzes Attila.

Szoros, küzdelmes játék jellemezte a megyei bajnoki rangadót az első félidőben. De már ekkor látszott, hogy a Dunaújvárosi AC nehezen tudja kivédekezni a rácalmási átlövéseket.

A fordulást követően pedig szétesett a pályaválasztó védekezése, ráadásul nagyon sok technikai hibát is vétettek a DAC játékosai. Az egyénieskedés, a görcsösség pedig nem hozott eredményt. A rácalmási csapat viszont átlagon felüli átlövésekkel, és remek kapusteljesítménnyel rukkolt ki. A védekezésben hatos faluk hatékonyan működött. A rácalmási együttes Németh M. és Pojár Cs. korrekt bíráskodása mellett teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A Rácalmás gárdáját minden bizonnyal feldobta a mutatott eredményes játék és a győzelem. Ebben a hangulatban bizakodva várhatják az újabb bajnoki mérkőzést, amelyet szerdán, azaz ma 18 órakor rendeznek meg az Arany iskola tornatermében. Az ellenfél az Alba Regia csapata lesz. Így tehát újabb rangadó következik - rácalmási reményekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!