Sport

2009.11.02. 03:27

Időben változtattak

Dunaújváros - A hétközi Magyar Kupa vereség után az Extraligában javított a Dunaferr férfiröplabda-csapata. Ezúttal öt játszmára volt szükség a győzelemhez.

Gróf András

Dunaferr SE - MAFC 3:2 (-21, -22, 18, 20, 5)

Dunaújváros Sportcsarnok, 50 néző.

Dunaferr SE: Hatvany Zs., Tomanóczi, Lukács, Baróti, Dávid, Bokor E., Pápai (liberó). Csere: Hatvany A., Gelencsér B., Szűcs, Szabó B., Gelencsér S. Vezetőedző: Ruffing Péter.

Az első két játszmában még érződött a dunaújvárosiak játékán a szerdai kupavereség negatív hatása. Gyenge támadójáték, és lyukas blokk jellemezte ebben az időszakban a csapat játékát. A második játszma után alapos fejmosásban részesítette a tanítványait Ruffing Péter, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a harmadik szettől kezdve lényegesen jobb teljesítményt nyújtott a társaság. Támadásban és mezőnymunkában is sokkal eredményesebb lett a gárda. A végjátékban a lelkesen és koncentráltan játszó hazaiak, megszerezték a rendkívül fontos győzelmet, az elfáradó, vendégcsapat ellen. Az ötjátszmás találkozón kiemelkedő teljesítményt nyújtott Hatvany Zsolt, Tomanóczi, Baróti és Bokor Elek.

Ruffing Péter: - Rosszul indult a mérkőzés, de a harmadik játszmától kezdve sikerült váltanunk, és a jobb kondíciónak, koncentrációnak köszönhetően nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!