Sport

2010.05.18. 02:28

Elfogytak az adonyiak

Rácalmás - A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Femol csoportjának hétközi fordulóban vereséget szenvedő adonyiak ezúttal tartalékosan tudtak nyerni Rácalmáson.

Gróf András

Rácalmás - Adony 2-3 (0-2)

Rácalmás, 100 néző. Vezette: Piros László (Sebestyén, Nagy I.).

Rácalmás: Losonczi - Schafer, Preisler, Hajnal, Horváth L. (Szabó Z.), Kiss J., Karda (Nyárasdy), Hepp, Godó, Munkácsi, Antal. Edző: Rinkó Sándor.

Adony: Hegedűs - Szalados, Hollentoner, Borsuk, Nebucz, Szántó, Glonczi, Huszák, Králl, Kármán, Bokor (Pálinkás). Edző: Csorba József.

A vendégeknél a bemelegítés közben megsérült Turzó, helyett az ifjúsági korú Hollentoner került a kezdőbe. Az első negyedóra végén szerezték meg a vezetést az adonyiak: egy bal oldali szöglet után Huszák fejelt a hálóba (0-1). Tíz perccel az első félidő lefújása előtt növelte előnyét a vendégcsapat. Gyors kontratámadást követően Hollentoner kilőtte a hosszú sarkot (0-2). Fordulás után hamar szépített a Rácalmás. Egy előreívelésnél a vendégek kapusa, és középhátvédje nem értette meg egymást, így a közbeugró Antal a kapuba pöckölhette a labdát (1-2). Nem sokkal később jött az adonyiak válasza. A kapu előtti pocsolyában landoló labdát Huszák lőtte a hálóba (1-3). A végeredményt egy kezezés miatt jogosan megítélt büntetőből Munkácsi állította be (2-3). A hajrában az adonyiak szakosztályvezetője, Pálinkás András is pályára lépett taktikai csereként.

A fordulóban a viharos időjárás miatt elmaradtak a következő mérkőzések: Aba-Sárvíz - Mezőszilas, Nagyvenyim - Lajoskomárom, Dég - Cece, LMSK - Enying. A lejátszott találkozók eredményei: Szabadegyháza - Mezőfalva 4-2 (2-0) Góllövő: Bozai, Rapai, Balló, Vida, illetve Szepesi, Szüsz. Iváncsa - Sárbogárd 1-0 Seregélyes - Pusztaszabolcs 7-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!