Sport

2017.04.23. 15:50

Döntetlen a rangadón - Kétszer is villant a piros lap a meccsen

Dunaharaszti - Két kiállítással tarkított mérkőzésen szerzett egy pontot az NB III Közép csoport 28. fordulójának rangadóján a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Szigetszentmiklós - Dunaújváros PASE
1-1 (0-0)

Dunaharaszti MTK Sporttele, 300 néző. Vezette: Görög Márió (Hofbauer, Sebestyén).

Szigetszentmiklós: Zubány - Sipos, Májer, Fritz, Vass - Ródenbücher, Barna Zs., Földes M., Kovács J. - Varga B. (Szabó E. a 73. p.), Pintér (Mojzer az 57. p.).Vezetőedző: Csurka Zoltán.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Csendes, Pölöskei, Farkas V. - Dorogi R. (Ablonczy a 83. p.), Blatt, Király B., Csehi - Dobos Á., Tóth T., Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.

Csehi Tamás csapatkapitányhoz méltóan küzdött Fotó: Ady Géza

Az első félidőben a szigetszentmiklósiak agresszív játékkal próbálták megfélemlíteni a fiatal újváros gárdát. A játékmód ellen tiltakozó Dobos Barnát a lelátóra küldte, a csak ebben az esetben határozott játékvezető. A játékrész legnagyobb lehetősége Szepessy Róbert előtt adódott, de labdája elkerülte a kaput. A szünet után az ötvenkettedik percben Dobos Áron szerezte meg a vezetést a vendégeknek (0-1). Tizenegy perccel később Sipos egalizálta az állást (1-1). A folytatásban két kiállítás borzolta a kedélyeket. A hatvanhetedik percben Ródenbücher, majd a kilencvenedikben Szepessy Róbert kapott piros lapot. A lefújás előtt még Bita László technikai vezetőt is elküldték a kispadról.

Dobos Barna: - Az első játékrészben rendkívül keményen játszott a hazai csapat, amelyhez partner volt a játékvezető. Öröm volt, hogy újra masszívak voltunk, amire a folytatásban tudunk majd építeni. Voltak gólszerzési lehetőségeink, és a vezetést is sikerült megszereznünk. A hazaiak egyenlítő gólját követően emberelőnybe kerültünk, akkor kellett volna harcosabban játszanunk. Ehelyett sajnos visszahúzódtunk a kapunk előterébe. Ami azonban a legfontosabb, hogy ismét fejlődést tapasztaltam, ezzel a második helyezett csapat otthonából megérdemelten hoztuk el az egyik pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!