Sport

2009.10.12. 02:29

Csoknyai hirdetett

Dunaújváros - Kijelölte a Pannon Kupán szereplő huszas keretét Csoknyai István, a férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A csapatban két dunaújvárosi van.

Gallai Péter

 

Így vélekedett erről Sári Árpád, a Dunaferr SE ügyvezetője is, aki szerint Mikler nagyon jó formában van, Nagy pedig klasszis teljesítményt nyújt, igazi vezéregyénisége csapatának. Érdeklődtünk arról, hogy esetleg a kapitány kikérte-e a klub véleményét a válogatás előtt, de az ügyvezető elmondta, Csoknyai István egyedül döntött.

 

Érdekesség, hogy a listán ott van az a Gál Gyula, aki papíron a Veszprém beállója, de sérüléséből felépülve létszámfeletti lett a bakonyi csapatnál, az idei szezonban nem is játszott Mocsai Lajos együttesében. A másik furcsaság Puljezevics kapus, aki nyáron elhagyta a Szeged együttesét. A leginkább várt kérdés azonban az: Nagy László vállalja-e a szereplést. Ugyanis a barcelonai klasszis körül hetek óta keringenek olyan hírek, hogy a 2012-es olimpián spanyol színekben akar szerepelni. Egyesek szerint leegyszerűsítve ez úgy néz ki: amennyiben jön a Pannon Kupára, akkor magyar, ha nem jön haza, akkor a spanyol válogatottat választotta a játékos.

 

A keret, kapusok: Mikler Roland, Puljezevics Nenad (Kolubara, szerb), Fazekas Nándor (MKB Veszprém). Jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB), Iváncsik Tamás (MKB). Jobbátlövők: Krivokapics Milorád (Pick Szeged), Laluska Balász (Koper, szlovén), Mocsai Tamás (Lemgo), Nagy László (Barcelona). Irányítók: Császár Gábor (Chambery), Nagy Kornél, Eklemovics Nikola (MKB). Beállók: Zubai Szabolcs (Pick), Gál Gyula (MKB), Schuch Timuzsin (Constanta). Balátlövők: Ilyés Ferenc (Lemgo), Putics Barna (Koper), Katzirz Dávid (Pick). Balszélsők: Törő Szabolcs (Arrate), Iváncsik Gergő (MKB).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!