Sport

2016.11.06. 14:46

Fehér Zsoltnál nyaki sérvet diagnosztizáltak

Dunaújváros- A Dunaferr DF Renalpin NB I-es futsal csapat vezetőedzőjénél, Fehér Zsoltnál nyaki sérvet diagnosztizáltak.

Balogh Tamás

Előreláthatólag a mérkőzésekről nem fog hiányozni, munkáját a gyógykezelés időszakában Schrancz Balázs fogja segíteni. A történtekről a vezetőedzőt kérdeztük.

- Mi a baj Mester?

- Körülbelül két héttel ezelőtt éreztem egy pici szúrást, fájdalmat illetve zsibbadást a bal vállamban és a karomban. Ezt megpróbáltuk fájdalomcsillapítókkal illetve masszírozással enyhíteni. Sajnos néhány nap múltán éreztem, hogy valami nagyobb probléma is lehet, ezért felkerestem egy ismerős doktort, aki azonnali hatállyal beutalt egy MRI vizsgálatra.

Fehér Zsolt

A válasz lehangoló volt, mivel ekkor értesültünk arról, hogy az ötös és a hatos nyaki csigolyámnál kifakadt a sérvem. Azóta azon dolgozunk, hogy ezt visszatornázzuk a helyére, illetve a fájdalmat megszüntessük. Túl vagyok már öt infúziós kezelésen is, most jelenleg szigorú pihenés van a számomra előírva.

- Optimális esetben mennyi idő kell ennek a problémának a  megoldásához?

- A nyaki részek gyulladásban vannak. Ennek enyhülésével tudjuk megkezdeni a gyógytornát, amivel reményeim szerint hamar rendbe jövök. Más esetben elkerülhetetlen lesz egy műtéti beavatkozás, amit nem szeretnék, mivel azt három – négy hónapos rehabilitációnak kellene követnie!

Schrancz Balázs

- A lábadozásod alatt kivel folyik tovább a munka a klubcsapatunknál?

- A feladatok nagy részét helyettem az eddigi segítőtársam, Schrancz Balázs fogja ellátni.

- A csapattal tart-e a Göcsej SK elleni hétfői mérkőzésre?

- A hétfői meccsen ott leszek és remélem, hogy a többin is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!