Sport

2015.07.12. 17:58

Az utolsó másodpercekben vesztette el a kupát a Gorillaz

Dunaújváros - Drámai végjátékban bukta el a Pannon Bowl trófeát a Dunaújváros Gorillaz csapata.

Szabó Szabolcs

A szaksajtó már sejthetett valamit, hiszen a gondos és a fináléra alaposan felkészülő szurkolók ezt (is) olvashatták a Dunaújváros Gorillaz – Eger Heroes Divizió I.-es bajnokság döntője előtt, a mafsz.org oldalon:

„Története során először jutott a Pannon Bowl-ba az Eger Heroes és minden bizonnyal szeretné ezt arannyal megünnepelni. A Hősök alapszakasz-harmadikként kvalifikálták magukat a rájátszásba, ám kikaptak a Miskolc Renegades-től és a Dunaújváros Gorillaz-tól is. Előbbinek már visszavágott Szeredi László együttese a döntőbe jutásért vívott rangadón. És ha már egynek sikerült, akkor miért ne jöhetne össze az újabb reváns?"

Kiélezett, izgalmas csatát hozott a Gorillák-Hősök finálé. Fotó: Gorillaz.hu/Kárpáti Gábor

Lapunk természetesen másként hangolt az év legfontosabb mérkőzésére és nagyon bíztunk benne, hogy nem szakad meg a Gorillák veretlenségi sorozata az Egri Hősök ellen és végre, az immáron ötödik alkalommal begyűjtött alapszakasz győzelem végre Pannon Bowl trófeát is eredményez majd.

Nem így lett sajnos, hiszen a szombaton délután a Népfürdő utcai ELMŰ-pályán csapatunk egy drámai meccsen vereséget szenvedett a hevesiektől.

A semleges szurkolók és végül az egriek sikeréért szorítók remekül szórakozhattak, hiszen két felkészült együttes összecsapását láthatták.

A meccs egészét tekintve a Dunaújváros Gorillaz nagyon közel állt a győzelemhez, a végén mégis a Hősökhöz került a trófea. Fotó: gorillaz.hu/Kárpáti Gábor

A Pannon Bowl sorsa is csak az utolsó másodpercekben dőlt el, amikor az Eger csapata touchdown-t ért el, érte járó pontokkal pedig átvette a vezetést és így a bajnokság második helyére szorította csapatunkat.

A végeredmény: Dunaújváros Gorillaz – Eger Heroes: 16:19.

A Pannon Bowl sajnos idén sem jött össze, ám az idényben mutatott játékért és küzdeni tudásért minden dicséret megilleti a Dunaújváros Gorillaz csapatát, amely remélhetően jövőre ismét harcban lesz majd az áhított trófeáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!