Sport

2015.06.23. 12:30

Böőr Zoltán befejezi a profi labdarúgást - Szűcs Lajos érkezhet a dunaújvárosi kapuba

Dunaújváros - Lesz néhány változás a Dunaújváros PASE labdarúgó-csapatának a keretébe. Az NB II-be visszazuhant klubnál készülnek a másodosztályra.

Bobory Balázs

Arról már keddi lapszámunkban beszámoltunk, hogy a tehetséges kapuvédő, Nagy Gergely a Vasasban folytatja pályafutását. Helyét a gólvonalon a Lombard Pápától érkező, elképesztő rutinnal rendelkező Szűcs Lajos foglalhatja el. A hálóőr a kapusedzővé előlépő Milinte Árpáddal dolgozhat együtt.

Ami bizonyos, hogy a válogatott középpályás, Böőr Zoltán 36 évesen befejezi profi pályafutását. A rutinos labdarúgónak a Paks elleni bajnoki mérkőzésen elszakadt a keresztszalagja, és úgy döntött, nem vállalja a rehabilitációval járó nyűgöt, küzdelmet és visszavonul.

Böőr Zoltán abbahagyja. Fotó: Ady Géza

Az NB II-ben a központi anyagi támogatás feltétele a színtiszta magyar keret, ezért közös megegyezéssel felbontották Dino Gavrics, Safet Jahic, Nikola Grubjesic, valamint Thiago szerződését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!