Sport

2015.02.15. 19:16

Dunaújváros–Ajka: A szünet után jobb volt a DPASE gárdája

A szombaton délután lejátszott felkészülési mérkőzésen egy góllal felülmúlta NB II-es ellenfelét a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE – FC Ajka 3–2 (1–1)
Pálhalmai Agrospeciál Sporttelep, 200 néző.
Dunaújváros PASE: Nagy G. – Wolfe, Szekeres (Sárközi), Hídvégi, Csehi (Burucz) – Papp, Böőr (Thiago), Petneházi, Godslove (Marics) – Orosz, Eppel. Szakmai igazgató: Dobos Barna.
FC Ajka: Jánosa – Asztalos, Pákai, Köles (Gunther), Zámbó (Zsirai) – Nagy B. (Kalász) – Németh L. (Pál D.), Lattenstein (Varga G.), Major (Merk) – Sowunmi (Mihalecz P.), Szabó Zs. (Besztercei). Vezetőedző: Zoran Kuntics.

A találkozó elején a vendégek játszottak veszélyesebben. A tizenkilencedik percben Petneházi követett el szabálytalanságot a tizenhatos vonala előtt. A közvetett szabadrúgást Németh a jobb alsó sarokba lőtte (0-1). Az első gólveszélyes újvárosi lehetőségekre a harmincnegyedikpercig kellet várni. Ekkor Orosz lövését védte a vendégek hálóőre, majd Wolfe veszélyes fejese kerülte el a kaput. Egy perccel később Csehi az alapvonal közeléből visszagurított, és a jó ütemben érkező Petneházi tizenkét méterről a hálóba lőtt (1-1). A fordulást követően egy szöglet után Sowunmiról pattant a labda a hálóba (2-1). Az ötvenharmadik percben Csehi közeli lövését Jánosa Godslove elé ütötte, aki közelről a hálóba passzolt (3-1). Két perccel később egy átszálló labdát Pál zúdított a kapuba (3-2).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!